Алуминиеви парапети с хоризонтални профили

Алуминиев парапет с хоризонтални струни е най-разпространеният модел поради ниската си цена. По хоризонтала се поставят кръгли алуминиеви тръби с диаметър ф 16 или така наречените струни. Масовата направа е с 3 броя хоризонтални струни, но може да се добавят или намалят. Този парапет намира най-честа употреба на стълбища, на тераси с борд, прегради на партерни помещения и дворни пространства .

Повече инфо

Алуминиеви парапети с изнесено стъкло

Модерно решение с изчистена и семпла визия. Стъклата се поставят пред колонките и така системата имитира скъпите стъклени парапети, но е на много по-ниска цена. Придава стилен и изискан вид на фасадата.Изпълнява се от квадратни и правоъгълни алуминиеви профили и поради изчистените и прави форми е най-харесвания модел в този клас. Изключително здрав и с изтънчена визия се превръща в добро решение, както за екстериора така и за интериора.

Повече инфо

ВИЕЛ БГ

За фирматаФирма „ВИЕЛ БГ” ЕООД – гр. София е търговска фирма, която е директен вносител на профили и аксесоари за алуминиеви и неръждаеми парапети както и парапети от ковано желязо.

Повече инфо